T-time: Vergeet-mij-nietje


Dutch blogger on blogspot. great stries but… in Dutch 😉

reblogged using Press This

Vergeet-mij-nietje

Er was eens een ridder. Niet zomaar een ridder, maar zo een echte, stoere ridder met een mooi blinkend harnas. Hij was hip en modern. Zijn harnas was altijd naar de laatste mode, net als zijn haarsnit. Hij besteedde aan beiden veel tijd. Ook zijn paard verzorgde hij goed. De zadeldeken en de kleur van zijn pluimen op zijn helm, kwamen altijd overeen. Ik zei het je toch: het was niet zomaar een ridder.

Elke week ging hij wel naar een toernooi en het gebeurde maar zelden dat hij verloor. Het was niet dat hij per se wilde winnen. Hij was gewoon goed. Of de anderen waren slechter. Hij deed gewoon zijn stoere best en ja… dan won hij.

via T-time: Vergeet-mij-nietje.

via T-time: Vergeet-mij-nietje.

Advertisements
This entry was posted in Press This Reblog and tagged by Mavadelo. Bookmark the permalink.

About Mavadelo

Dutch, Pothead, Married since 1999, once homeless officially homed since uh...I guess somewhere around 2006. Music lover (anything but techno) Animal friend (in general, dogs and cats more specific, wolves rule though), Happy (most of the time) Pacifist, optimist but also sarcastic, cynical and philosopher (big word, if I find a better one....) oh... Gamer, PC freak, Software junky, bottom level hacker (lol i can "hack" some of my games but t.b.h others did the work, I just apply their knowledge) all around "can you fix my pc Martin" guy did I mentioned married?

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s